Reserveren

  • Jam maken

    Er zijn vlier-, aal- en zwarte bessen voor wie zin heeft zijn eigen jam te maken.

Faciliteiten

Kantoor

Aan het binnenhof ligt ons kantoortje voor toeristische informatie en kaarten voor uitstapjes en/of wandel- of fietsroutes.

Sanitair

Voor de camping en de kamers is er netjes en schoon sanitair. Toiletten met toiletpapier, warme douches zonder munten, wasruimtes met warm water en een afwasplaats (camping).

Koken en recreëren

Een grote voormalige stal is omgebouwd tot recreatieruimte: de Kantyna. Gasten van de kamers kunnen hier ook gebruik maken van de kookgelegenheid. In het seizoen is het volop smullen van kersen, bessen, pruimen, appels, peren en walnoten uit eigen tuin.

Verse broodjes

In het dorpswinkeltje kun je terecht voor kleine dagelijkse boodschappen en ‘sochtends verse broodjes (roliky). Rajka serveert geen maaltijden, maar in de omgeving zijn veel restaurants en vlakbij in Cesky Krumlov zijn de grote supermarkten.

Wassen

Er zijn wasmachines (100 Kc per keer) en een centrifuge (handig voor een handwas). Er is een overdekte plaats waar de was kan drogen.

Fietsen

Eenvoudige fietsen zijn gratis beschikbaar voor algemeen gebruik. Fietsen huren is ook mogelijk.

Schoonmaakservice

Tussentijdse schoonmaakservice kan extra worden bijbesteld voor 750,- Kc

Verder aanwezig

Wifi (gratis), zandbak, schommels, opbouwzwembad, opblaasbadjes, spelletjes, boeken, voetbaltafel, tafeltennistafel, picknicktafel, kinderstoel, kinderbed met dekbed en beddengoed, box, vuurplaats (ook voor BBQ).